Želite se dovesti u formu prije ljeta, brzo i iznimno povoljno? Sada to možete uz 4D kavitaciju, najnoviju metodu oblikovanja tijela u svijetu i jedinu u Hrvatskoj

4D kavitacija emitira ultrazvučne valove od 40-50 kHz na dvije odvojene modulacije, koje prodiru kroz kožu do dubine od 9 mm što je dovoljno da se u cjelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće.

Isprobajte potpunu transformaciju uz nevjerojatnih 15-27 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uz inovativnu 4D kavitaciju

ŠTO RAZLIKUJE 4D KAVITACIJU OD OSTALIH KAVITACIJA?

1. 4D inovativna tehnologija sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1)
2. brzo topi višak masnih stanica
3. oblikuje tijelo i uklanja celulit
4. eliminira osjećaj težine i umora
5. ubrzava rad metabolizma

Crno Jaje Vam donosi čak 3 nevjerojatne ponude sa do čak 82% popusta!!! Čeka Vas potpuna transformacija uz nevjerojatnih 15-27 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uz inovativnu 4D kavitaciju cijelog tijela i vjerovali ili ne - GARANCIJU na izgubljeni obujam do čak 30cm!!!

A u samo 8 dolaska dugotrajno se riješite viška kilograma još jednim najnovijim hitom u svijetu, nekirurškom liposukcijom - vakumskom kriolipolizom i do ljeta budite FIT!!! Uz to Gratis dobivate i 2 body scan analize tijela!!!

No, to još nije sve…Sudjelujte u nagradnom izazovu Tajne ljepote!!! Klijentici s najviše izgubljenih kilograma ili obujma u centimetrima dodatno darujemo START FIT program mršavljenja, koji se sastoji od 20 dodatnih tretmana kojima se održava odgovarajuća tjelesna težina i obujam!!!

Iskoristite nevjerojatan popust od čak 82% i tretmane u vrijednosti do 4.220 kn kupite po cijeni već od 690kn!

Ponuda vrijedna svake lipe, samo na www.crnojaje.hr!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju