Nakon pet godina izbivanja sa scene, najslavnija indijska glumica Aishwarya Rai, po mnogima i najljepša žena svijeta, vratila se pod svjetla reflektora promovirajući svoj novi film 'Jazbaa' na Filmskom festivalu u Cannesu. Bollywoodska ljepotica blistala je u dramatičnoj haljini kojom je poručila 'Svijete, vraćam se ljepša i jača nego ikada!'

Popodnevni susret s novinarima Aishwarya Rai odlučila je učiniti maksimalno glamuroznim te je zablistala u balskoj grimizno crvenoj haljini bez naramenica Oscara de la Rente. Atraktivnost haljini daje crni prozirni komad tkanine ušiven na leđima.

Za večernju premijeru filma 'Carol' u kojem glumi njena prijateljica Eva Longoria 41-godišnja ljepotica hipnotizirajućih plavih očiju je pak izabrala tirkiznu haljinu djelomično prozirnu, čija boja savršeno odgovara spektakularnom festivalu na francuskoj rivijeri.

Rai nije glumila pet godina jer je željela biti sa svojom kćeri Aaradhyjom kojoj su sada četiri godine. U novom filmu 'Jazbaa' glumi odvjetnicu, a veliku pažnju privukao je i sam plakat za film na kojem Aishwarya bespomoćno leži na podu.
Glumica se, nakon što je rodila, našla na udaru kritika jer nije odmah skinula kilograme dobivene u trudnoći. Sada je pokazala fantastičnu liniju i svim kritičarima nasmijala se u lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju