Navijačka groznica zahvatila je i dobar dio ženske populacije pa smo pozvali stilisticu i influencericu Željku Molnar da svojim staylinzima inspirira ljubiteljice mode i nogometa.

 

 

Galerija Kako kominirati dres hrvatske reprezentacije Poslovni look Cheerleadersica look +1 Ljetni boho look 1. POSLOVNI LOOK

Ako nakon posla ne stignete otići doma i presvući se u navijačko izdanje, uvijek možete dres hrvatske reprezentacije uklopiti u poslovni look. Željka je popularne crveno-bijele kockice Nike izdanja kombinirala s klasičnim crnim trapericama i strukiranim sakoom. Eleganciju je dodatno postigla salonkama u špic i lakiranom torbicom s crveno-plavim detaljima.

Poslovni look Poslovni look (Foto: Sandro Sklepić)  

2. LJETNI BOHO LOOK 

Da se dres može lako uklopiti u bilo koji stil pokazala nam je Željka ovom boho kombinacijom. Veliki slamnati šešir i maslinasto zelena jakna s crvenim i bijelim motivima te zelene tenisice trendi su izdanje za boho navijačice.

  Ljetni boho look Ljetni boho look (Foto: Sandro Sklepić)

3. CHEERLEADERSICA LOOK 

Suknja s faldama zaštititni je znak profesionalnih cheerleadersica, ne čudi stoga što se Željka odlučila baš na ovo izdanje. Dodatak ležernosti koji je razlikuje od klasičnih navijačica postigla je crvenom šiltericom.

Cheerleadersica look Cheerleadersica look (Foto: Sandro Sklepić)
 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju