Slavne dame obožavaju Tory Burch. Dokazale su to i Catherine Middleton te Drew Barrymore koje su u istoj su večeri na dva različita kontinenta nosile istu haljinu s potpisom ove američke dizajnerice


Catherine Middleton
plijeni pažnju svojim modnim odabirima službenoj turneji po Australiji i Butanu.

Ovoga proljeća nosi se cvjetni uzorak na bluzama, suknja, haljinama i modnim dodacima. Ovom trendu nisu odoljeli niti Charliejeva anđelica i vojvotkinja od Cambridgea.

Velike komplimente dobila je za izgled u dugoj cvjetnoj haljini s potpisom Tory Burch, koju je nosila na primanju kod butanskog kralja Jigmea Wangachucka i kraljice Jetsun.

Zanimljivo, istu haljinu odabrala je i glumica Drew Barrymore, za 19. tradicionalnu večeru Američkog društva za prevenciju nasilja nad životinja (ASPCA) koja je upriličena u New Yorku.

Kroj haljine do poda i s kratkim rukavima odgovara ženama različitih konfekcijskih brojeva, a uz modne dodatke može se iznijeti u različitim prigodama.

Haljina američke dizajnerice prodaje se po cijeni od oko 14.000 kuna. Slavna glumica iz 'Charlijevih anđela' uz ovu je haljinu 'nosila' psa, a vojvotkinja od Cambridgea kombinirala ju je uz crvenu maramu i štikle na remenčiće.

Kojem konfekcijskom broju bolje pristaje cvjetna haljina Tory Burch?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju