Jennifer Lopez još jednom je dokazala da je diva koja itekako dobro zna nositi najglamuroznije toalete s obilnom dozomo seksepila. Za svečanost Time 100 Gala održanoj u New Yorku pjevačica i glumica odjenula je kreaciju dizajnera Zuhaira Murada koja pokazuje puno kože.

Galerija Jennifer Lopez u drskoj haljini dizajnera Zuhaira Murada - 4 Jennifer Lopez u drskoj haljini dizajnera Zuhaira Murada - 1 Jennifer Lopez u drskoj haljini dizajnera Zuhaira Murada - 8 +5 Jennifer Lopez u drskoj haljini dizajnera Zuhaira Murada Stilsko pravilo kaže da bi uz duboki dekolte donji dio haljine trebao biti zatvoreniji i obrnuto – uz visoki prorez gornji dio haljine ne bi smio imati (pre)duboki dekolte, ali Jennifer Lopez ovo pravilo itekako voli zaobići. I to radi fantastično jer joj raskošna haljina Zuhaira Murada s dubokim dokolteom i prorezom koji u potpunosti otkriva bedra stoji besprijekorno.

Iako bi neki rekli da haljina Zuhaira Murada pokazuje previše, Jennifer Lopez 'drsku' kreaciju nosi vrlo samouvjerenu i sigurno se zbog svog izbora neće nikome opravdavati

Skupocjena toaleta boje šampanjca ukrašena je mnoštvom metalnih, svjetlucavih detalja te izgleda vrlo glamurozno. Boja haljine savršeno se stopila s predivnom puti 48-godišnje superzvijezde, kao i zlatne sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

Iako bi neki rekli da ova haljina pokazuje previše, Jennifer "drsku" kreaciju nosi vrlo samouvjereno i sigurno se zbog svog izbora neće nikome opravdavati.

Glamuroznost njezinoj pojavi dodao je i bogati izbor svjetlucavog nakita, naušnica, prstenja i narukvica.

Jennifer Lopez jedna je od zvijezda koje krase naslovnicu jubilarnog broja časopisa Time, zajedno s Nicole Kidman, Rogerom Federerom, aktivisticom Taranom Burke, direktoricom u Microsoftu Satyjom Nadellom i Tiffany Haddish.

Na naslovnici Jennifer nosi dekoltiranu bijelu haljinu, a glumica Kerry Washington za novinsko izdanje napisala je njezinu biografiju.

Jennifer Lopez ikonska je izvođačica. Ona je prva latino glumica koja je za jedan film zaradila više od milijun dolara i prva žena koja je u istom tjednu imala album broj 1 i film broj 1.

Ali ona je također i majka, poduzetnica, aktivistica, dizajnerica, ikona ljepote, filantropkinja i producentica.
Ona je neporeciva sila i moćan primjer – ne samo ženama obojane kože već svakome tko se osjećao kao drugi i svakome tko nosi teret i privilegiju toga što je prvi
, napisala je Kerry.
Jennifer Lopez u drskoj haljini dizajnera Zuhaira Murada - 6 Jennifer Lopez u drskoj haljini dizajnera Zuhaira Murada (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju