U životima slavnih ljudi razvodi i nekoliko brakova nisu rijetkost. Iako u slučaju novog vjenčanja najčešće sudbonosno "da" izgovaraju novom partneru ili partnerici, postoje i slavne osobe koje su odlučile vjenčati dva puta s istom osobom.

Neki su između dva braka uzeli samo kratku pauzu, dok su drugi prije ponovnog sudbonosnog "da" bili razdvojeni i po nekoliko desetljeća. U nastavku smo izdvojili slavne dame koje su se dva puta udavale za istog muškarca. Nekima se druga šansa pokazala kao pun pogodak, dok su druge vrlo brzo ponovno predavale novi zahtjev za razvod.

Slika nije dostupna 10 holivudskih parova koji izgledaju bolje nego prije 10 godina

Razvod Razvedeni Hrvati otkrili: Ovih 10 stvari trebali smo napraviti dok smo još bili u braku

Elizabeth Taylor

Glumica se za Richarda Burtona udala 1964. godine, a razvela se 1974. Godinu dana kasnije opet su se vjenčali, međutim brak je potrajao tek do iduće godine.

Burton je usvojio njezine kćeri Lizu i Mariju. Taylor se u životu udavala ukupno osam puta za sedam različitih muškaraca, dok je Burton bio oženjen pet puta za četiri različite žene.

Pamela Anderson

Glumica Pamela Anderson 2014. godine objavila je da se ponovno udala za bivšeg supruga Ricka Salomona. Iste te 2014. zatražila je razvod, a onda zamolila sud da zahtjev odbaci. Na kraju je u veljači 2015. podnijela zahtjev za razvod po treći put.

Njihov prvi brak trajao je od 2007. do 2008. godine.

Melanie Griffith

Melanie Griffith bila je u braku s Donom Johnsonom šest mjeseci 1976. godine, a ponovno su se vjenčali 1989. godine. Drugi brak potrajao je do 1996. godine, a njihova zajednička kći Dakota Johnson rođena je 1989. godine.

Natalie Wood

Natalie Wood udala se za Roberta Wagnera 1957. godine, a u braku su bili do 1962. godine. Opet su se vjenčali 1972. godine i u braku bili do glumičine smrti 1981. godine. Njihova kći Courtney Wagner rođena je 1974. godine.

Frida Kahlo

Najpoznatija meksička slikarica svih vremena Frida Kahlo udala se za kolegu umjetnika Diega Riveru 1929. godine. Njihov prvi brak trajao je do 1939. godine, a drugi je počeo iduće godine i ostali su zajedno do njezine smrti 1954. godine.

Dionne Warwick

Američka glumica, pjevačica i voditeljica Dionne Warwick vjenčala se 1966. godine za Williama Elliota, od kojeg se razvela 1967. godine. Iste godine u kojoj su se razveli ponovno su se i vjenčali, međutim i drugi brak završio je razvodom 1975. godine. Zajedno su dobili dva sina, Davida i Damona.

Jacki Weaver

Glumica iz filma U dobru i u zlu (Silver Linings Playbook) za bivšeg supruga Derryna Hincha prvi put se udala 1983. godine, a brak je trajao do 1996. godine. Godinu dana kasnije svojoj su ljubavi dali još jednu priliku, ali razvod je uslijedio već 1998. godine. Inače, glumica je bila u braku pet puta, a dva njezina braka trajala su manje od godinu dana.

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju