Haljine su uvijek popularan izbor među damama svih generacija bez obzira na to idu li na posao, plažu ili u večernji izlazak.

Galerija Lepršave haljine od podatnih tkanina iznimno su tražene u ljetno vrijeme Mango haljina, 79,99 eura Next haljina, 30 eura +9 H&M haljina, 34,99 eura

U ljetno vrijeme osobito su traženi lepršavi modeli od prirodnih materijala koji se ne lijepe za kožu i u kojima nije vruće. U takvim haljinama imat ćete osjećaj kao da nemate ništa na sebi.

Odabrati možete modele mini, midi i maksi kroja s kratkim rukavima, tankim naramenicama ili bez rukava koje će se uklopiti u svaki modni stil.

Zara haljina, 59,95 eura Zara haljina, 59,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na raspolaganju su vam jednobojni modeli – od popularnih bijelih haljina do svevremenskih crnih kreacija, ali i šarene haljine upečatljivog uzorka.

Mi smo zavirili u hrvatske trgovine i na popularne webshopove i odabrali 12 modela dužih ljetnih haljina po cijeni od 11 do 79 eura u kojima ćete se osjećati kao da nemate ništa na sebi.

s.Oliver haljina, 75,99 eura s.Oliver haljina, 75,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

30 fotografija koje dokazuju da se na ulicama hrvatskih gradova nose najdivnije ljetne haljine Haljine su omiljeni odjevni komad u ljetnim mjesecima Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 1 Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 2 +27 Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 3

Od šest eura: 10 haljina u najpopularnijoj boji ovoga ljeta Ružičaste haljine veliki su hit ovog ljeta Reserved haljina, 49,99 eura Pull&Bear haljina, 5,99 eura +7 Zara haljina, 49,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju