Toplo pletivo nezaobilazan je izbor brojnih dama u jesenskim i zimskim danima. Ne samo da upotpunjuje naše modne kombinacije, već nas i štiti od vjetra i hladnoća.

Galerija Duge pletene veste mogu se u jesen nositi i umjesto jakni te kaputa s.Oliver vesta, 979 kn C&A vesta, 225 kn +9 Boohoo vesta, 376 kn

Duga pletena vesta idealan je izbor za jesenske modne igre. Riječ je o iznimno fleksibilnom komadu koji se može kombinirati za dnevne i večernje prilike.

Izvrsno će izgledati uz ležerne traperice i tenisice, ali i uz haljine i suknje upotpunjene štiklama, gležnjačama te čizmama visokih sara.

s.Oliver vesta, 979 kn s.Oliver vesta, 979 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se nalaze modeli različitih boja i krojeva. Odaberete li dugu vestu od debelog pletiva, ovaj komad odjeće možete nositi i umjesto jakni te kaputa.

Next, 315 kn Tople i mekane: 15 pletenih haljina bez kojih ne možemo zamisliti jesen i zimu

Pletene suknje popularan su izbor brojnih dama ujesen Za kavicu, posao i izlaske: 10 jesenskih suknji s kojima ne možemo pogriješiti

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela dugih pletenih vesta koje će uljepšati sve jesenske modne kombinacije po cijeni od 199 do 1500 kn.

Mango vesta, 799,90 kn Mango vesta, 799,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju