Na premijeri filma 'Woman in Gold' u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku svoju je podršku došla dati i Ivanka Trump. Lijepa kći Donalda Trumpa i češke mankekenke Ivane okretala je glave na crvenom tepihu unatoč prisutnosti slavnih holivudskih zvijezda


Ivanka Trump
pojavila se na njujorškoj premijeri filma Woman in Gold redatelja Simona Curtisa koja progovara o previranjima u svijetu umjetnina nakon drugog svjetskog rata.

Ova poznavateljice mode zasjala je u bijeloj asimetričnoj mini haljini koja je otkrivala njene duge noge i naglasila preplanulu put. Bijelu haljinu Ivanka je sparila s pozlaćenim crnim štiklama visokih potpetica, odgovarajućom pismo torbicu i kosom spletenom u pletenicu.

Šik izdanje Ivanke Trump mnogi pripisuju njenoj karijeri manekenke, ali i utjecaju mame Ivane, koja je bila slavni model čeških korijena. Lijepa Ivanka danas je uspješna poslovna žena, ali i sretna majka dvoje djece – u lipnju 2011. rodila je kći Arabellu Rose, a dvije godine kasnije i dječaka Josepha Fredericka Kushnera.

U našoj fotogaleriji pogledajte najbolja mini izdanja Ivanke Trump.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju