Svaka žena ima svoj omiljeni model traperica, ali ako želimo da i najjeftinije traperice izgledaju skuplje, onda je dobro voditi se jednim jednostavnim pravilom pri kupovini.

Galerija Tamnoplave traperice ravnih nogavica iz trgovina - 3 Tamnoplave traperice ravnih nogavica iz trgovina - 5 Tamnoplave traperice ravnih nogavica iz trgovina - 6 +2 Mango, 249,90 kn  

Tamnoplave traperice ravnih nogavica pristaju gotovo svakoj ženskoj figuri, a veliki je plus ovog modela i u tome što može vizualno produžiti noge i učiniti ih vitkijima. No ovakve traperice imaju još jednu odličnu prednost – i u najjeftinijoj varijanti mogu izgledati skuplje.

Dakle, ako ne želimo potrošiti puno novca na traperice, a ne bismo imali ništa protiv toga da izgledaju skuplje, onda ćemo izabrati traperice u tamnoplavoj boji ravnih nogavica. Takve traperice uvijek imaju dojam finoće i kvalitete, zbog čega i one  od samo sto kuna mogu izgledati triput skuplje.

Od 99 do 599 kuna: 10 modela traperica u kojima noge izgledaju duže i vitkije Traper trapezice iz trgovina 2019. - 2 Traperice Traper trapezice iz trgovina 2019. - 1 +7 Traper trapezice iz trgovina 2019. - 4

Jimmy Choo, 7364 kune 10 modela gležnjača od 199 do 299 kuna koje izgledaju i 10 puta skuplje

Da je uistinu tako, uvjerite se klikom na fotogaleriju na početku teksta u kojoj smo izdvojili pet modela tamnoplavih traperica ravnih nogavica cjenovnog ranga od 91 do 295,96 kuna.

Tamnoplave traperice ravnih nogavica iz trgovina - 6 Dorothy Perkins, 91 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju