Iza nas je godina koja se pokazala poprilično zahtjevnom u svakom pogledu pa tako i kada su u pitanju vjenčanja. Vjenčanja i svadbe su se otkazivale ili prilagođavale novonastaloj situaciji, mijenjali su se planovi i želje. U skladu s tim, promijenili su se i trendovi po pitanju vjenčanica. Mnoge dame i dalje žele bajkovite i raskošne modele za svoj veliki dan, ali sve je više žena koje traže nešto puno praktičnije. Njih će sigurno obradovati vijest da im ovogodišnji trendovi idu na ruku.

Galerija Amsale Christian Siriano Kaviar Gauche +12 Kaviar Gauche vjenčano odijelo

DVODIJELNE KOMBINACIJE

U skladu su potrebom za praktičnim rješenjima, modni stručnjaci izdvajaju dvodijelne kombinacije kao jedan od najvećih vjenčanih trendova u novoj godini. Ovo je zapravo povratak starim trendovima iz 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća kada su kostimi bilo vrlo popularan odabir za dolazak pred matičara ili oltar.

Bianca Jagger udala se za Micka Jaggera u dvodijelnom kostimu Bianca Jagger udala se za Micka Jaggera u dvodijelnom kostimu (Foto: Profimedia)

Tako se bijeli dvodijelni kostim koji je Bianca Jagger nosila na svom vjenčanju s Mickom Jaggerom do danas pamti kao jedna od najboljih vjenčanih kombinacija među slavnima.

Amal Clooney udala se za Georgea Clooneyja u kompletu Stelle McCartney Amal Clooney udala se za Georgea Clooneyja u kompletu Stelle McCartney (Foto: Profimedia)

Ništa manje originalnija i ljepša nije bila Amal Clooney na svom civilnom vjenčanju s Georgeom Clooneyjem u hlačama i topu britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Kaviar Gauche vjenčano odijelo Kaviar Gauche vjenčano odijelo (Foto: Getty Images)

Bez obzira na što se odlučite, kombinaciju s hlačama ili suknjom, pogriješiti ne možete, a definitivno možete dobiti vrlo originalnu i efektnu zamjenu za klasične vjenčanice.

Kaviar Gauche Kaviar Gauche (Foto: Getty Images)

JEDNOSTAVNI MODELI HALJINA

Jednostavnost i samo jednostavnost. To je osnovna značajka drugog velikog trenda. Jednostavan kroj i što manje dodataka – tako bismo ga mogli sažeti.

Oscar de la Renta Oscar de la Renta (Foto: Getty Images)

U 2021. godini najviše će se nositi vjenčanice koje ne opterećuju mladenku svojim krojem, udobne, praktične i nosive, bez previše voluminoznih dodataka.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte modele vjenčanica iz starih kolekcija raznih brendova koje odgovaraju novim trendovima.

Christian Siriano Christian Siriano (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju