Iza nas je godina koja se pokazala poprilično zahtjevnom u svakom pogledu pa tako i kada su u pitanju vjenčanja. Vjenčanja i svadbe su se otkazivale ili prilagođavale novonastaloj situaciji, mijenjali su se planovi i želje. U skladu s tim, promijenili su se i trendovi po pitanju vjenčanica. Mnoge dame i dalje žele bajkovite i raskošne modele za svoj veliki dan, ali sve je više žena koje traže nešto puno praktičnije. Njih će sigurno obradovati vijest da im ovogodišnji trendovi idu na ruku.

DVODIJELNE KOMBINACIJE

U skladu su potrebom za praktičnim rješenjima, modni stručnjaci izdvajaju dvodijelne kombinacije kao jedan od najvećih vjenčanih trendova u novoj godini. Ovo je zapravo povratak starim trendovima iz 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća kada su kostimi bilo vrlo popularan odabir za dolazak pred matičara ili oltar.

Tako se bijeli dvodijelni kostim koji je Bianca Jagger nosila na svom vjenčanju s Mickom Jaggerom do danas pamti kao jedna od najboljih vjenčanih kombinacija među slavnima.

Ništa manje originalnija i ljepša nije bila Amal Clooney na svom civilnom vjenčanju s Georgeom Clooneyjem u hlačama i topu britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Bez obzira na što se odlučite, kombinaciju s hlačama ili suknjom, pogriješiti ne možete, a definitivno možete dobiti vrlo originalnu i efektnu zamjenu za klasične vjenčanice.

JEDNOSTAVNI MODELI HALJINA

Jednostavnost i samo jednostavnost. To je osnovna značajka drugog velikog trenda. Jednostavan kroj i što manje dodataka – tako bismo ga mogli sažeti.

U 2021. godini najviše će se nositi vjenčanice koje ne opterećuju mladenku svojim krojem, udobne, praktične i nosive, bez previše voluminoznih dodataka.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte modele vjenčanica iz starih kolekcija raznih brendova koje odgovaraju novim trendovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju