Vukovarski vatrogasci još jednom su pokazali da im ne nedostaje hrabrosti. Da za njih svaki život vrijedi jednako te će uvijek pomoći drugima čak i ako to njihov vlastiti život dovodi u opasnost, dokazali su akcijom spašavanja psa u Vukovaru.

Marinko Ivičić na svom Facebook profilu objavio je video i fotografiju nastalu u vukovarskoj Park-šumi Adici u kojoj se njegova Lea malo previše zaigrala i završila u vodi okovanoj ledom. Nasreću, vukovarski vatrogasci spremno su se odazvali pozivu u pomoć i izvukli je iz rijeke.
 


Denis i njegove kolege su danas nesebično spasile jedan život bez obzira što se radilo o psu. Hvala im na njihovoj nesebičnosti i hrabrosti
, napisao je Marinko. Njegov video do sada je na Facebooku podijelilo više od četiri tisuće ljudi, a poruke podrške i zahvale vatrogascima stižu sa svih strana.

Tamo gdje nitko drugi neće, tamo gdje svi okreću glave... E baš tu ćete naći vatrogasce prave. Sve heroj do heroja, napisala je Mirela Ćutuk Petrović.

Veliko hvala hrabrim vukovarskim momcima na njihovoj požrtvovnosti te svim ostalim vatrogascima diljem naše zemlje koji nas svakodnevno čuvaju od svih opasnosti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju