Ecija Ojdanić bila je gošća na drugoj večeri modne manifestacije Bipa Fashion.hr održane na Zagrebačkom velesajmu. Za modnu večer glumica je izabrala atraktivnu cvjetnu haljinu Aleksandre Dojčinović

Ecija Ojdanić izabrala je romantično odjevno izdanje za drugu večer Bipa Fashion.hr-a na kojoj je novu kolekciju pokazao Robert Sever.

Ecija Ojdanić izabrala je romantično odjevno izdanje za drugu večer Bipa Fashion.hr-a na kojoj je novu kolekciju pokazao Robert Sever

Lijepa 42-godišnja glumica izgledala je odlično u cvjetnoj haljini s potpisom Aleksandre Dojčinović. Cvjetni uzorak na crnoj podlozi veliki je modni trend i nosi se na haljinama, jaknama, hlačama, cipelama torbama, kapama i drugim modnim dodacima. Senzualnost su Ecijinoj haljini dali proziran donji dio i gola ramena.

Upečatljivu haljinu kombinirala je uz crne štikle na vezanje. Uz ovako izražajnu haljinu najbolje je kombinirati decentne modne dodatke, a Ecija je izabrala male naušnice, crnu narukvicu i crnu torbicu.

Reviju Roberta Severa Ecija Ojdanić pratila je u društvu svojih kolegica iz serije 'Zlatni dvori' koja se prikazuje na Novoj TV, Tamare Soletić, Lane Ujević, Petre Kraljev, Petre Dugandžić i Katarine Baban.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju