Treba li vam ideja kamo otići na uskrsni ponedjeljak, možda vam se svidi veliko dječje događanje ZekoEko, na koje su pozvani i odrasli, u zagrebačkom zoološkom vrtu.

Petu godinu za redom, održat će se edukativno i zabavno događanje za djecu na uskrsni ponedjeljak u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Tako će ovo godine, 18. travnja 2022. od 11 do 19 sati, biti upriličen interaktivni, edukativni, zabavni i ponajviše eko program simbolična naziva ZekoEko.

Kako živimo u čudnim i svima teškim vremenima, svjesni da je djeci potrebna radost odrastanja, odraslima sreća u srcima, a svima u ovoj 2022. godini dobra nada u budućnost, Uskrs je blagdan koji nas ispunjava upravo takvim emocijama.

Neće nedostajati zabave 

Projekt ZekoEko istinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak zaigrati čak četiri eko edukativne kazališne predstave, ZekoEko interaktivne radionice koje klinci obožavaju, a nastupit će brojni i brojni izvođači i zabavljači, dječji zborovi i plesne skupine.

Vrtlarenje, kuhanje i modna revija 

Poseban je naglasak ove godine na Abecedi njege jer će liječnice govoriti o eko proizvodima koje trebaju trudnicama i bebama za njihovu njegu. Sjajna će biti i dječja kreativna radionica Zasadi mini vrt u svom domu - presađivanje sadnica u posudice, koje će djeca ponijeti doma i nastaviti se brinuti o njima. I to nije sve. Za male meštre u kuhinji tu su čak dva Kulinarska show-a - Wish mama i Mini Chef kuhaju - kao i atraktivna modna revija Miss4Miss. I šećer na kraju - jer zaplesat će svi u Dječjem disku ZekoEko!

Događanje prati i humanitarna aktivacija, ove godine za djecu Ukrajine, jer ZekoEko zna kome sada treba najviše ljubavi i pažnje.

Pokrovitelji ZEKOEKO edukativnog i zabavnog događanja za djecu su: Grad Zagreb, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti, Zaklada Hrvatska za djecu i Quintessentially Group

Događaj organiziraju portali WISH HR i WISH MAMA HR.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju