Mnogi od nas sada osjećaju potrebu pronaći siguran kutak, mjesto na kojem bi se osjećali zaštićeno i spokojno u ovim vremenima koja nas itekako testiraju i stalno nam postavljaju nove izazove. Mašta nas je odvela u ovu idiličnu kućicu u kojoj bismo se rado sakrili i čekali proljeće i bolje dane.

Galerija Idilična kućica u koju bismo se sakrili i čekali proljeće - 2 Idilična kućica u koju bismo se sakrili i čekali proljeće - 4 Idilična kućica u koju bismo se sakrili i čekali proljeće - 1 +5 Idilična kućica u koju bismo se sakrili i čekali proljeće

Prepuna starinskog šarma i zanimljivih stvari, ova kuća čini se kao idealno mjesto za napuniti dušu i provesti nekoliko mirnih dana. Bojite li se da bi vam ondje moglo biti dosadno, ne brinite jer ovaj je dražesni dom poput male knjižnice te obiluje knjigama uz koje je divno kratiti vrijeme i prepustiti se nekim drugim svjetovima.

Kako li su tek divne zelene tapete s papigama i cvijećem te drveni plavi ormar, a tu je i drvena stolica za ljuljanje, savršeno mjesto za odmoriti se u smiraj dana i ne razmišljati o problemima.

Kuća na ladanju s ugođajem vječnog proljeća - 5 Kako dražesna! Kuća na ladanju s ugođajem vječnog proljeća

Kuća ima i mali vrt u kojem već zamišljamo čarobne proljetne dane i kutak za ispijanje kavice uz cvrkut ptica i procvat prirode. A svi nekako s velikom nadom čekamo to proljeće, sunce i sretnije dane kada će biti bolje. Ma mora biti bolje!

Idilična kućica u koju bismo se sakrili i čekali proljeće - 5 Kuća ima i mali vrt u kojem već zamišljamo čarobne proljetne dane (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju