Ekološka i ekonomična rješenja u uređenju doma sve su popularnija, ali i nužna. Tom mišlju vodila se i tvrtka Tim Novak iz Zagreba u osmišljavanju kupaonske kolekcije Axor Starck Organic čiji su elementi dizajnirani tako da imaju odvojenu regulaciju temperature i količine vode čime se osigurava niska potrošnja električne energije i vode

Kupaonska kolekcija Axor Starck Organic, nastala u suradnji tvrtke Axor s renomiranim dizajnerom Phillipeom Starckom, predstavlja novu revolucionarnu upotrebu vode.

Kolekcija Axor Starck Organic uključuje mješalice za vodu te tuševe kao i kupaonske dodatke poput držača za ručnike, posude za sapun ili pak držače za četkice za zube

Mješalice za umivaonik i tuš s odvojenom regulacijom temperature i količinom vode potpuno je novi koncept Axor kupaonica, a u svojem asortimanu nudi ih tvrtka Tim Novak iz Zagreba. Starck je perspektivu kupaonice, kao važnog životnog prostora, kombinirao u jedinstven dizajn čistih linija koji uključuje iznimno senzualno iskustvo pri upotrebi vode, te ujedno osigurava i nisku potrošnju. Time se, među ostalim, jamči i odgovorno korištenje ovog, za život vitalnog, elementa.

Kolekcija Axor Starck Organic uključuje mješalice za vodu te tuševe kao i kupaonske dodatke poput držača za ručnike, posude za sapun ili pak držače za četkice za zube prepoznatljive po jednostavnom, a modernom dizajnu koji se može uklopiti u svaki dom. Pri dizajnu pažljivo su se birale i boje, a prevladavaju one zemljane, smeđa, tamno siva, crna,... Ljupkost kolekcije je u dizajnu inspiriranom prirodom pa su tako slavine izrađene u obliku grančice drveta.

Mješalice za umivaonike mogu se birati u četiri različite visine i s komplementarnim rješenjima za montiranje na kupaonske zidove. Posebno svojstvo je inovativna, velika slavina koja omogućuje osjećaj osvježavajućeg umivanja uz nisku potrošnju vode.

Mješalice za tuševe i kade i različiti termostati u Axor Starck Organic dizajnu također su dostupne za opremanje kupaonskog prostora, kao i tuševi i setovi za tuširanje koji nude bezbrojne opcije za dizajniranje vlastitog tuša za maksimalno opuštanje u kupaonici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju