Electrolux d.o.o. rado se odazvao na upit o suradnji i donaciji Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi u Zagrebu te podržao opremanje novog kabineta kako bi im kroz kvalitetne projekte i ovu suradnju pomogli i omogućili bolju praktičnu nastavu i učenje te razvijanje novih znanja i vještina.

Electrolux d.o.o. tako je donirao ukupno 13 kućanskih aparata kojim će podržati ovu aktivaciju opremanja novog kabineta te budućim obrtnicima osigurati sva potrebna znanja i vještine za proboj na tržište rada i stjecanje prvih radnih iskustava.

Elektrostrojarska obrtnička škola u Zagrebu, u Selskoj ulici, 29. travnja otvorila je svoj novi kabinet te samim time pokazala brigu za mlade i stjecanje njihovih znanja. Nije nepoznanica da se znanja iz ovog područja ne stječu samo na predavanjima – od neopisive važnosti je učenike podržati i usmjeriti ih i na praktičan rad kako bi sutra bili spremni za nove životne situacije koje će im se naći na putu rada. Od iznimne je važnosti učenike podržavati i mentorirati ne samo usmeno već i kroz praktičan rad. Upravo ova vodilja potaknula je Electrolux da se odazove ovom pozivu i donira svoje uređaje.

PR PR (Foto: PR) Tim povodom, Slaven Matijević, Head of CEE South i General Manager Adriatic nam je rekao:

˝Ponosni smo što smo pozvani i što smo imali mogućnosti poduprijeti ovakvu inicijativu. Ovom suradnjom želimo pomoći učenicima da nauče i steknu znanje koje će im pomoći kasnije. Svjesni smo manjka radne snage u našoj zemlji i podupiranjem ovog projekta i omogućavanjem boljih uvjeta u školstvu direktno djelujemo na tu problematiku. Zahvalni smo Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi što je prepoznala naš brand kao takav da im pruži pomoć, ali i omogući kvalitetniju nastavu.˝

PR PR (Foto: PR) Kroz svoje školovanje, učenici se suočavaju sa praktičnim zadacima na koje moraju odgovoriti kvalitetnim rješenjima koristeći znanje koje su stekli na teorijskoj nastavi.

Učenicima škole želimo uspješno savladavanje svih zadataka unutar školovanja i sreću u daljnjem školovanju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju