Američki predsjednik na odlasku Donald Trump i uskoro bivša prva dama Melania Trump i službeno su se oprostili od Bijele kuće. Umjesto odlaska na inauguraciju Joea Bidena bračni par otputovao je u svoju rezidenciju Mar-a-Lago.

Izostalo je i druženje s novom prvom damom Jill Biden, koje je prema tradiciji trebala organizirati Melania.

Biti prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vama za potporu. Bit ćete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio sve, Bog blagoslovio vaše obitelji, Bog blagoslovio ovu predivnu naciju, rekla je Melania u kratkom govoru u bazi Maryland, iz koje je odletjela u Floridu.

Slika nije dostupna Nezahvalan kroj? Melania Trump u kaputu koji na rijetko kome izgleda savršeno

Slika nije dostupna Pogodak u sridu! Kombinacija kojom je Melania Trump pomela konkurenciju

Kada je u pitanju moda, iz Bijele kuće odlučila je otići u svom stilu. Po mnogima najbolje odjevena američka prva dama od glave do pete bila je odjevena u crne komade.

Nosila je haljinu modnog dvojca Dolce & Gabbana u kombinaciji s jaknom modne kuće Chanel. Tu su bile i nezaobilazne štikle Christiana Louboutina te torba modne kuće Hermes.

Društvene mreže već su se užarile od komentara na račun njezina stajlinga koji su jedni pohvalili, a drugi pokudili. Malo tmurna i tužna kombinacija. Trebala je izvesti neki show za kraj i pojaviti se u negližeu i bundi, jedan je od šaljivih komentara s Instagrama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju