U srijedu je započela nova sezona CineStarova specijalnog programa "Cinema Book Club", i to s pretpremijernom projekcijom filma "Dobra kuća", u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver.

Slavna glumica zasjala je u ulozi Hildy Good, agentice za nekretnine u idiličnom gradiću u Novoj Engleskoj, čija duhovitost i prividni uspjeh prikrivaju mračnu istinu njezina života - malo previše uživa u svojem vinu.

No, Hildy uspješno sve drži pod kontrolom sve dok se ponovno ne rasplamsa romansa sa srednjoškolskom ljubavi Frankom Getchellom (Kevin Kline), što pokrene lanac događaja koji prisiljava Hildy da se suoči sa svojom zakopanom prošlošću.

Pretpremijera ovog filma okupila je brojne ljubitelje knjiga i filmova, a prigodu da uživa u predivnoj filmskoj večeri nije propustila ni Branka Krstulović, koja je ovaj put pokazala još jedno svoje sjajno modno izdanje.

Zelenu svilenu košulju s uzorkom lanca uparila je s crnom suknjom pencil-kroja, uz koju su se savršeno uklopile efektne crne gležnjače.

Pencil-suknja jedan je od komada koji smo nedavno uvrstili na popis 20 ključnih komada koje se isplati imati u jesenskoj garderobi, a izdanje Branke Krstulović dokazuje da se radi o odjevnom predmetu koji itekako zaslužuje biti dio jesenske modne kapsule.

Jesenska garderoba: 20 ključnih komada koje se isplati imati u ormaru Guess, 1504 kn Massimo Dutti, 1999 kn Patrizia Pepe (Fashion & Friends), 1396 kn +17 Reserved, 59,90 kn

U ruci je bivša misica i nosila crvenu torbicu, a izdanje koje odiše ženstvenošću i elegancijom upotpunila je tankim ogrlicama s privjeskom.

Elegantno izdanje Branke Krstulović Elegantno izdanje Branke Krstulović (Foto: Bojan Zibar)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju