Kao i svake godine, modni dvojac Elfs i ove se zime pobrinuo da njihova kampanja uljepša ovo hladno i tmurno vrijeme! Ovoga puta vode nas na najsunčaniji dio Istre, rt Kamenjak!

Galerija Nova kolekcija modnog dvojca ELFS - 10 Nova kolekcija modnog dvojca ELFS - 12 Nova kolekcija modnog dvojca ELFS - 11 +10 Nova kolekcija modnog dvojca ELFS  

Atraktivne manekenke Laura Kvartuć i Nabilah Harron stale su pred objektiv Danijela Galića i na najljepši mogući način još jednom potvrdile ono što već znamo posljednjih 15 godina: kada su elegancija i ženstvenost u pitanju, Elfs jednostavno nema konkurenciju. Za besprijekoran make-up pobrinula se Gabrijela Jozić za IBeauty, dok frizure potpisuje riječki salon Domino.

Premda u posljednjoj kolekciji Elfsa dominiraju haljine, ključni komadi ipak su kaputi, ali i tople zimske jakne uz sada već neizostavne modne dodatke s potpisom Elfsa. Isto tako, i ove sezone Aleksandar i Ivan nisu zaboravili staviti pečat na poslovni look koji su doveli do čistog savršenstva. S ovim modnim komadima, hrabri ulazak u Novu godinu itekako ima smisla jer kada vidimo ovu modnu čaroliju, odmah je želimo u svom ormaru.

Nova kolekcija modnog dvojca ELFS - 9 Nova kolekcija modnog dvojca ELFS (Foto: Danijel Galić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju