Dizajnerski dvojac ELFS u Botaničkom vrtu u Zagrebu održao je modnu reviju na kojoj je pokazao svoje proljetno/ljetne modele. Kolekcija obiluje ženstvenim kreacijama, cvjetnim uzorcima, dugim haljinama s visokim rasporom i romantičnim volanima.

Galerija Modna revija dvojca ELFS u Botaničkom vrtu u Zagrebu - 3 Modna revija dvojca ELFS u Botaničkom vrtu u Zagrebu - 2 Modna revija dvojca ELFS u Botaničkom vrtu u Zagrebu - 11 +10 Modna revija dvojca ELFS u Botaničkom vrtu u Zagrebu Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić dizajnirali su haljine lepršavih i uskih krojeva nosive u raznim prigodama, kao što su vjenčanja čija sezona ponovno kreće.


Baš kao što i priliči proljeću i ljetu, odjevna kolekcija bogata je bojama, od najnježnijih tonova do žarko plave i crvene. Modni dvojac ELFS još jednom je pokazao svoju prepoznatljivu razigranost i privlačno šarenilo u kreiranju odjeće koju žene rado nose.
Modna revija dvojca ELFS u Botaničkom vrtu u Zagrebu - 2 Modna revija dvojca ELFS u Botaničkom vrtu u Zagrebu (Foto: Petar Glebov/Pixsell)
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju