Popularna hrvatska blogerica Ella Dvornik trenutno je u 34. tjednu trudnoće i bez obzira na trbuščić uživa u modnim igrama s omiljenim ženskim odjevnim komadom

Ella Dvornik uskoro će postati mama. Popularna hrvatska blogerica sada je u 34. tjednu trudnoće i na društvenim mrežama redovito sa svojim obožavateljima dijeli razmišljanja o blaženom stanju i majčinstvu.

Ella Dvornik uskoro će prvi put postati mama.

Tako je na Instagramu napisala da planira malo promijeniti svoj živopisni stil odijevanja.

Trenutno mijenjam svoj ormar jer sam svjesna da neću imati toliko vremena za igranje s odjećom kada dođe beba i zato ću svoju novu garderobu učiniti jednostavnijom i minimalističkom. Nije to nešto na što ste navikli kada sam ja u pitanju, ali promjene se moraju napraviti, kazala je Ella.

Na najnovijoj fotografiji pokazala je vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju koja joj sjajno pristaje. Bijelu bluzu sa statement rukavima i visokim ovratnikom brenda SheIn sparila je s bijelim Reebokovim tenisicama i trapericama iz H&M-a.

U pitanju je trudnički model skinny traperica u kojem trbuščić nije stisnut nego zaštićen udobnim elastičnim materijalom, a Ella je ovim izdanjem pokazala da se ni u blaženom stanju ne moramo odreći omiljenog ženskog modela traperica.

U galeriji pogledajte nekoliko trudničkih skinny traperica koje smo pronašli za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju