Huawei je nedavno lansirao svoj najnoviji pametni telefon, Huawei nova 9, savršen uređaj koji prati užurban tempo života, a kompanija je sada predstavila i mnoga slavna lica koja stoje iza ovog uređaja.

Poznati poljski nogometaš Robert Lewandowski već je dugo zaštitno lice Huaweija, pa tako i nova 9 telefona, a slavnom društvu pridružila se i naša najpopularnija blogerica, Ella Dvornik. Ella je nedavno prisustvovala europskom predstavljanju Huawei nova 9 telefona, a svoje oduševljenje značajkama uređaja redovito dijeli sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

Huawei je objavio i suradnju s mnogim drugim europskim zvijezdama:

Ella Dvornik – omiljena hrvatska blogerica

Ellin je blog 2016. godine uvršten u tri najbolja bloga od strane UK Blog Awards. Također je popularna i na društvenim mrežama gdje broji više od milijun pratitelja. Ona je obična djevojka s neobičnim ukusom. Svestrana u svakom pogledu – lifestyle blogerica, model, glazbenica, glumica pa s razlogom za Ellu možemo reći da je poduzetnica nove generacije. Svojim originalnim sadržajem ne prestaje oduševljavati obožavatelje na društvenim mrežama.

Ella je neovisna i zna se istaknuti. Nema strah od javnog komentiranja te iznošenja svog mišljenja o osjetljivim temama. Kako je Huawei nova 9 praktičan da stane u svačiji džep, s obje strane blago zakrivljen, Elli Dvornik je idealan u trenutku kada je zaposlena s dvoje prekrasnih djevojčica. Kao majka, uvijek je aktivna i treba joj telefon koji može pratiti njezin tempo života. Ella puno koristi kameru kako bi s njom zabilježila svaki poseban trenutak. Svoje najvažnije zadatke obavlja putem svog pametnog telefona, zbog čega cijeni dugotrajnu bateriju i mogućnost brzog punjenja. Ella je također poznata kao ljubiteljica mode, a Huawei nova 9 je pametni telefon ultra tankog, modernog i elegantnog dizajna te savršeno odgovara Ellinom modnom karakteru. U svom modnom izričaju Ella se rado se odvaži zbog čega će joj nova 9 pametni telefon biti savršen suputnik u njezinim budućim modnim trijumfima.

PR PR (Foto: PR)

Robert Lewandowski – poznati poljski nogometaš

Robert Lewandowski, jedan od najboljih nogometaša svijeta, Huaweijev je ambasador za Poljsku još od 2015. godine, a 2020. godine postao je i za cijelu Europu. Prisutan je u najvažnijim Huaweijevim kampanjama stoga predstavlja i Huawei nova 9 pametni telefon.

Nova 9 pametni je telefon za ljude koji vole dinamiku, cijene lijep dizajn i visokokvalitetnu kameru, zahvaljujući kojoj možete stvarati izvrsne fotografije i video zapise čak i noću. Brzo punjenje baterije koju nova 9 nudi također je vrlo važno, što najnoviji Huaweijev pametni telefon čini pouzdanim pomoćnikom čak i najzahtjevnijim korisnicima“, rekao je Robert Lewandowski.

Mihaela Fileva – popularna bugarska pjevačica

Mihaela je popularna bugarska pop pjevačica, skladateljica, tekstopisac i bivša članica žirija „The Voice of Bulgaria“. Peterostruka je dobitnica nagrade za pjevačicu godine u Bugarskoj i dvostruka dobitnica nagrade za ženu godine u kategoriji Glazba te je i trenutno nominirana za ženu godine 2021.

Mihaela voli dijeliti najdragocjenije trenutke svog uzbidljivog i utjecajnog života sa svojim obožavateljima. Pozitivna je, kreativna, puna života te vrijedno radi i danju i noću. Mihaeline vrijednosti najbolji su prikaz onoga što Huawei nova 9 pametni telefon nudi svojim korisnicima.

Ramona Kiss – poznata mađarska glumica

Ramona je glumica i TV voditeljica brojnih mađarskih emisija. Odigrala je veliku ulogu u najpopularnijoj mađarskoj sapunici te se pojavila u mnogim zabavnim programima poput plesa sa zvijezdama i X-factor. Trenutno je voditeljica u vodećoj mađarskoj komercijalnoj televizijskoj kući.

Ramona uvijek izgleda elegantno unatoč pretrpanom dnevnom rasporedu. Zato je Huawei nova 9 pametni telefon odličan izbor za Ramonu, s dugotrajnom baterijom i mogućnošću stvaranja odličnih fotografija i videozapisa u noćnom načinu rada.

Nika Zorjan – popularna slovenska pjevačica

Nika je poznata slovenska pjevačica, tekstopisac i YouTube influencerica. U njenoj desetogodišnjoj karijeri, a zabilježila je dva nastupa kao prateći vokal.

Nika je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje svoj život dijeli sa pratiteljima. Kao influencerica, cijeni značajke poput kamere vrhunske kvalitete koja ima opciju neprestanog snimanja, a to joj pomaže u svakodnevnom radu. Modno je osviještena te obraća pažnju i na najmanji detalj, stoga je Huawei nova 9 izvrstan dodatak njenom stilu.

Lea Stanković – poznata srpska lifestyle influencerica

Lea Stanković jedna je od najpoznatijih lifestyle influencerica u Europi. Skupila je više od milijun obožavatelja putem svojih društvenih mreža, a osim što je influencerica, polaznica je Međunarodne modne akademije u Parizu.

Nova 9 pametni telefon je upravo ono što Lea kao influencerica i studentica mode treba. Ona puno radi, fotografira i pazi na svoj stil. Neovisna je i treba joj pametni telefon koji će pratiti njen užurbani tempo života i pomoći joj u ostvarivanju svojih ambicioznih planova.

Lidia Buble – popularna rumunjska pjevačica


Lidia je jedna od najpopularnijih javnih osoba u Rumunjskoj. Osim pjevanja i pojavljivanja na televiziji, uspješno vodi svoje profile na društvenim mrežama i njeguje odnos sa svojih 2 milijuna pratitelja. Lidia na društvenim mrežama objavljuje sadržaj stvoren uz pomoć niza značajki koji omogućuju posebno iskustvo fotografiranja i snimanja videozapisa.

Kaže kako joj je tehnologija oduvijek strast, a ovo nije prvi put da surađuje s Huaweijem. Svoju privrženost Huaweiju često izražava u javnim nastupima zato ne iznenađuje to što je Lidia član nova 9 tima. Lidia je dinamična, elegantna i neovisna, baš poput Huawei nova 9 pametnog telefona.

Članovi nova 9 tima nadahnjuju

Huawei nova 9 je izvanredan uređaj, baš poput svih članova svog tima. Aktivni su noću i danju, a povrh svega paze na stil i modu. Oni predstavljaju sve vrijednosti za koje se nova 9 zalaže. Huawei nova 9 pametni telefon potiče ljude da žive punim plućima, ostanu aktivni i zabilježe najljepše trenutke, čak i noću.

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan je u prodaji od 2. studenog kod Huawei prodajnih partnera. Preporučena prodajna cijena nova 9 pametnog telefona je 3.899,00 HRK.

Lokalni natječaj Next Image Awards 2021.

Ako se želite okušati u mobilnoj fotografiji, Huawei je organizirao Next Image Awards 2021, najveće svjetsko natjecanje u mobilnoj fotografiji. Ove godine možete se prijaviti za globalno i lokalno izdanje natječaja, uz vrijedne nagrade. Glavna nagrada je novi pametni telefon Huawei nova 9, a rok za prijavu je 30. studeni 2021. godine.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju