Nakon odličnog provoda na festivalima na Zrču i u Dubrovniku, poznata blogerica zabavljala se i na posljednjoj destinaciji festivalskog ljeta u Tisnom, na festivau Defected Croatia

Ovoga puta putovala je Crossoverom Renault Capturom s kojim je i započela svoju festivalsku avanturu. Na putu sa zaručnikom Charlesom zadržala se u prekrasnoj kućici na brdu naziva 'Svemir' u Dragama. 

 

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

Svoje pratitelje na Instagramu 'počastila' je s nekoliko fotografija zadivljujućeg pogleda na otok Vrgadu i manje otoke oko njega, kao i krasnim prizorima sutona. 

Zalaskom sunca Ella i Charles krenuli su na festival koji se održava već dobro poznatoj partijanerskoj lokaciji Gardenu u Tisnom.

 

A photo posted by Renault Hrvatska (@renault_hr) on

Pet festivalskih dana, od 11. do 15. kolovoza, ispunio je bogati line up, partyji na brodu, dnevni i večernji program sa zvijezdama klupske scene poput Basement Jaxx DJ seta i Rogera Sancheza.

Festival Defected Croatia 2016. spoj je vrhunske zabave i odlične hrane, a pri tom ostavlja prostora za opuštanje i izležavanje na prekrasnim plažama te uživanje u tirkiznom moru. Stoga ne sumnjamo da je Ella uživala i na ovoj festivalskoj lokaciji, a njezine #IconicFestivalMoments i dalje možete pratiti na društvenim mrežama Instagramu, Facebooku i Snapchatu.

 

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju