Ella Dvornik-Pearce ljubiteljica je odvažnih modela cipela s visokom potpeticom koje kombinira na zanimljive načine, a svoja street style izdanja rado dijeli na društvenim mrežama.

Dokazala je to i nedavno kada je na Instagramu podijelila naizgled vrlo jednostavno ljetno izdanje sastavljeno od lagane svjetloplave košulje i jarkožutih hlača koje je sparila sa sandalama otvorenih prstiju.

Slika nije dostupna Ella Dvornik: Wow štikle koje tako dobro izgledaju uz skinny traperice

Točnije, Ella Dvornik-Pearce nosila je pastelni model sandala Esme s potpisom britanske dizajnerice Kat Maconie, koja se proslavila svojim osebujnim kreacijama. Za cipele Kat Maconie modni znalci tvrde da su mnogo više od puke obuće – smatraju se pravim malim umjetničkim djelima.

Kožnate sandale Esme sastoje se od nekoliko međusobno poveznih remenčića u pastelnoj ružičastoj i svjetloplavoj boji s crnim naglaskom koje imaju neobično oblikovanu potpeticu od 10,5 centimetara u obliku trapeza.

Slika nije dostupna Ella Dvornik: Zbunjujuće hlače zbog kojih se svi pogledi spuštaju na struk

Kada vrijeme provodite na jakom suncu, najbolje je glavu i vrat zaštititi šeširom. To zna i hrvatska influenserica koja je svoje izdanje zaokružila damskim modelom šešira u boji bijele kave sa širokim obodom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju