Ella Dvornik-Pearce obožava odjeću u izražajnim bojama, a svoje odvažne kombinacije rado pokazuje na društvenim mrežama.

Ella Dvornik-Pearce na Instagramu je nedavno podijelila i vrlo skladnu kombinaciju u naizgled nespojivim bojama – ružičastoj i crvenoj.

Točnije, nosila je crvenu plisiranu suknju do pola lista, koju je sparila s ružičastom majicom dugih rukava napravljenom od rebraste tkanine koja se pripija uz tijelo poput druge kože.

Najviše pažnje, pak, privlačile su njezine cipele, odnosno crveno-roze sandale talijanskog brenda Gia Couture. Na fotografijama nosi model Katia, koje obuhvaćaju satenske mašne u ružičastoj i crvenoj boji i tanki remenčić oko gležnja.

Ove sandale otvorenih prstiju dolaze s vrtoglavom potpeticom od 12 centimetara, no to ne predstavlja nikakav problem hrvatskoj influenserici i velikoj zaljubljenici u štikle, koja se u njima kreće bez ikakvih problema.

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Čizme koje tako dobro stoje uz skinny traperice i mini suknje

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Paerce: "Opasne" gležnjače koje su zasjenile i skinny traperice

Ella je uz fotografiju napisala: Kako birate što ćete obući? Ja biram odjeću prema cipelama, crveno i rozo mi je jedna od najdražih kombinacija.

 

Kako vi birate outfit za svaki dan?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju