Iako je urednica američkog izdanja magazina Vogue svojedobno izjavila kako baš nikada ne bi nosila crno od glave do pete, mnoge dame s njom ne dijele ovo mišljenje.

Galerija Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce u crnoj kombinaciji Ella Dvornik-Pearce i Kristina Burja +0 Kristina Burja i Ella Dvornik Pearce

Dok su za Annu Wintour crne kombinacije previše sumorne, brojne dame svojim su izdanjima dokazale da spajanje isključivo crnih komada može izgledati fantastično.

Crne kombinacije svestrane su i moćne, a toga je svjesna i Ella Dvornik, koja se u crnom izdanju pojavila na dodjeli nagrada Elle Style Awards.


Kombinirala je komade napravljene od različitih materijala za izdanje koje nije moglo proći neprimijećeno, ponajviše zahvaljujući prozirnom topu, na kojem su od neprozirnog materijala napravljeni tek ovratnik i patentni zatvarač.

Ella Dvornik-Pearce u crnoj kombinaciji Ella Dvornik-Pearce u crnoj kombinaciji (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Preko topa stvorenog za odvažne Ella je odjenula crni, kratko rezani sako s ovratnikom s reverima, a donji dio kombinacije činile su crne hlače visokog struka sa zanimljivim prednjim dijelom koji se veže oko struka. Remenom se može igrati i vezati ga u mašnu ili čvor, a Ella se odlučila za verziju u kojoj joj remen pada uz nogu.

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za crne kožne čizme do koljena s platformom i visokom blok-potpeticom.

Jedini detalji koji su bojom odskakali od ostatka kombinacije bile su elegantne viseće naušnice i srebrna torbica.

Ella Dvornik-Pearce i Kristina Burja Ella Dvornik-Pearce i Kristina Burja (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Nosimo Krie Design, napisala je Ella ispod fotografije koju je objavila na svojem profilu na Instagramu, a na kojoj joj društvo pravi modna dizajnerica Kristina Burja.

Sofia Vergara u prozirnom topu koji ne prelazi granicu dobrog ukusa Sofia Vergara u kombinaciji s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Sofia Vergara u štiklama Christiana Louboutina Top modne kuće Dolce & Gabbana +2 Top modne kuće Dolce & Gabbana

"Za naslovnice svjetskih (modnih) časopisa ste, brutala", "Top je pretop", "Brutalna" i "Ella izgledaš savršeno" samo su neki od komentara ispod objave.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju