Vikend na izmaku obilježio je Weekend Media Festival u Rovinju, a među posjetiteljima je bila i Ella Dvornik-Pearce.

  Galerija Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce +0 Ella je nosila gležnjače s platformom i visokom blok potpeticom

Za subotnje druženje u Rovinju hrvatska influencerica odjenula je kombinaciju sastavljenu od omiljenih jesenskih komada.

Ispod kožnate, kratko rezane smeđe jakne nosila je crnu dolčevitu.

Donji dio kombinacije činile su skinny traperice koje s dolaskom nižih temperatura već godinama postaju omiljeni model mnogim damama.

Od skinny modela, naime, mnogi bježe u ljetnim mjesecima kada zbog previsokih temperatura ne žele nositi preusku odjeću. No, dolazak jeseni znači i veliki povratak ovog svestranog modela koji izgleda sjajno u kombinaciji s pletivom, ali i omiljenim gležnjačama.

Već od 139 kuna: 12 crnih jakni od umjetne kože koje će podići svaku kombinaciju Jakne od umjetne kože mnogima su omiljeni komad za prijelazno razdoblje H&M, 59,99 eura (450,89 kn) Next, 411 kn +9 Stradivarius, 199,90 kn

Upravo su smeđe gležnjače s platoformom i vrtoglavo visokom blok potpeticom bile točka na "i" Elline rovinjske kombinacije.

Ella Dvornik-Pearce - 4 Ella je nosila gležnjače s platformom i visokom blok potpeticom (Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell)

Iako platforma i blok potpetica ovaj model čini stabilnijim, radi se o cipelama koje se ne bi svi usudili nositi, ali Ella Dvornik-Pearce je i s njiima potvrdila svoju ljubav prema visokim potpeticama.

Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce (Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju