Ella Dvornik potvrdila je da sa zaručnikom Charlesom Pearceom očekuje svoje prvo dijete

Lifestyle blogerica Ella Dvornik sa svojim obožavateljima podijelila je sretnu vijest. Potvrdila je da očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Charlesom Pearceom i priznala da će ovo novo poglavlje u njezinom životu uistinu biti zanimljivo.

Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici prije objave, jer budimo realni, i sretne vijesti znaju često i prebrzo završiti tragično. Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate.

Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida. Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati , ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani, zamislite kako je nama. Prešli smo polovinu, ima već neko vrijeme, napisala je Ella na svojoj službenoj Facebook stranici.

Usput je znatiželjnicima koje zanima zašto joj na fotografijama trbuščić stalno izgleda drugačije objasnila da ono što trudnice dobro znaju – svako je tijelo drugačije.

Evo, počelo je već... Sad me svi ispituju u komentarima i porukama kako to da mi se na fotki od 30.07 ne vidi trbuh. Pa da objasnim. Progresivan je. Što više jedem, veći je jer se napuhujem - to sam već i objavila… Naime moj trbuh uopće nije velik kad se probudim, ali već prije spavanja izgledam kao da sam u 8. mjesecu trudnoće.
Zato ćete na nekim slikama od sada vidjeti trbuh, a na nekima nećete. Ovisi šta sam pojela i koliko je sati, a kad naraste još malo onda će se stalno vidjeti. Nisu svi trudnički trbusi isti, svatko je drugačije građe i metabolizma, a i sporija je probava u trudnoći. Nema sumnje da će biti ogroman kad tad
, zaključila je Ela.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju