Ella Dvornik nedavno je posjetila Mostar. Blogericu i influensericu oduševio je jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Galerija Ella Dvornik Zara, 299 kn Suknja brenda Zara, 299 kn +1 Suknja brenda Zara, 299 kn

Dojmove nakon putovanja podijelila je i na svom blogu i na Instagramu, na kojem je objavila nekoliko fotografija nastalih u Mostaru.

Njezini pratitelji odmah su komentirali Ellina modna izdanja koja uvijek postanu predmet rasprave pa je tako mišljenja podijelila kombinacija sastavljena od suknje, košulje i tenisica.

Na pitanje zbog čega je suknju i košulju u toplim jesenskim tonovima upotpunila tim modelom sportske obuće u sivoj boji, odgovorila je kako se po mostarskom Starom gradu ne može hodati ni u čemu osim u tenisicama.
 


Udobna obuća svakako je pravi odabir za razgledavanje Starog grada, tako da Ella nije pogriješila s tenisicama.

Iako su se koplja lomila oko obuće, glavna zvijezda ove kombinacije ipak je suknja komercijalnog modnog brenda Zara. Model midi kroja sa zmijskim uzorkom i patentnim zatvaračem na prednjoj strani uistinu je efektan.

Iako su modni stručnjaci najavili popularnost zmijskog uzorka u ovoj jesensko-zimskoj sezoni, dame koje nisu ljubiteljice životinjskih uzoraka vjerojatno neće posegnuti za odjevnim komadima ukrašenim tim upečatljivim motivima.

Zara, 299 kn Zara, 299 kn (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju