Ella Dvornik-Pearce danas je najpoznatija i najuspješnija hrvatska influenserica. Nekad se bavila glazbom te je 2013. izdala svoj debitantski album "Sayonara", a nedavno je najavila i povratak na glazbenu scenu.

Galerija Ella Dvornik na reviji Zorana Aragovića i njegova brenda BiteMyStyle Ella Dvornik na reviji Mije Rejc Ella Dvornik na reviji Zorana Aragovića i njegova brenda BiteMyStyle +6 Ella Dvornik-Pearce kratko se bavila manekenstvom

Tko zna, možda će se jednom prilikom opet vratiti i na modne piste. Naime, u svom životopisu Ella ima i kratku manekensku karijeru. Svojevremeno je nosila revije domaćih brendova na modnim događanjima poput Cro-à-Portera.

Na reviji održanoj u sklopu Sajma vjenčanja 2007. godine vidjeli smo je u njezinom možda i najkonvencionalnijem izdanju.

Ella Dvornik u ulozi manekenke na Sajmu vjenčanja 2007. - 3 Ella Dvornik u ulozi manekenke na Sajmu vjenčanja 2007. - 3 (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Ella je na reviji nosila vjenčanice i elegantne večernje haljine, a uz nju su se na pisti pojavile Fani Stipković, Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković i mnoge druge hrvatske manekenke.

Ella Dvornik u ulozi manekenke na Sajmu vjenčanja 2007. - 1 Ella Dvornik u ulozi manekenke na Sajmu vjenčanja 2007. - 1 (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

S obzirom na to da ni u mladim danima nije njegovala konvencionalan stil odijevanja i obožavala je modne eksperimente, ni tada je nismo viđali u klasičnim odjevnim komadima pa je ovo pojavljivanje u vrlo tradicionalnim haljinama odjeknulo.

Zavirite u galeriju i pogledajte još fotografija iz Elle Dvornik-Pearce iz njezinih manekenskih dana.

Ella Dvornik u ulozi manekenke na Sajmu vjenčanja 2007. - 5 Ella Dvornik u ulozi manekenke na Sajmu vjenčanja 2007. - 5 (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju