U noći s nedjelje na ponedjeljak održat će se 73. svečana dodjela nagrada Emmy. Nakon prošlogodišnje dodjele koja je održana u potpunosti virtualno pa su dobitnici nagrade primali kod kuće, ove godine stvari se počinju vraćati u normalnu pa će oko 500 odabranih gostiju biti smješteno na otvorenom u Los Angelesu, uz potvrdu da su cijepljeni.

Ipak, premda se očekuje dolazak brojnih filmskih zvijezda, dio ih je, poput Jennifer Aniston odlučio ne prisustvovati joj iz sigurnosnih i zdravstvenih razloga.

Uoči dodjele nagrada Američke akademije televizijskih umjetnosti i znanosti odlučili smo se prisjetiti malog dijela izdanja s crvenog tepiha koja su privukla pozornost javnosti.

Glumica Blake Lively 2009. godine crvenih je tepihom prošetala u crvenoj haljini s dubokim dekolteom modne kuće Versace koja je danima bila dio oduševljenih komentara, a i danas izaziva jednake reakcije.

Na dodjeli 2018. godine Tracee Ellis Ross oduševila je u volumioznoj ružičastoj haljini spuštenih ramena. Radilo se o Valentino Haute Couture kreaciji i pokazala kako se odvažnost isplati.

Godinu kasnije puno se pričalo o kreaciji glumice Gwyneth Paltrow koja je na dodjelu 2019. godine stigla u haljini svog dugogodišnjeg prijatelja, dizajnera Valentina Garavanija, staroj 56 godina.

Ovo je samo mali dio izdanja s crvenog tepiha, a u našoj galeriji pogledajte 15 haljina koje su uspješno odradile svoj zadatak na crvenom tepihu - privukle pozornost, mamile uzdahe i postale tema modnih razgovora nakon dodjele.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju