Da krv nije voda pokazalo je ponašanje princa Harryja na ceremoniji kraljevskog vjenčanja.

Galerija Doria Ragland, princ Charles i Camilla Parker-Bowles Doria Ragland uoči početka vjenčanja Doria i Meghan na putu +1 Doria Ragland u društvu princa Charlesa

Bez obzira na to u kakvoj se situaciji nalazila, princeza Diana uvijek je pokazivala nevjerojatnu razinu empatije. Prepuna suosjećanja, nikada nije hladno reagirala na suze drugih ljudi.

Sve osobine zbog koje su Britanci toliko obožavali Dianu naslijedio je i Harry koji je odavno miljenik nacije. Da je njegovo srce uistinu veliko k'o kuća, dokazao je uoči samog početka vjenčanja s Meghan Markle.

Primijetivši da njezina uplakana i emocijama preplavljena majka Doria Ragland sama sjedi u klupi unutar kapele sv. Jurja, zabrinuti Harry u nekoliko navrata pokušao je "uloviti" njezin pogled kako bi je barem malo smirio jednim opuštenim smiješkom. To mu je naposljetku i uspjelo.

U trenutku kada je to Meghaninoj majci najviše trebao, pokazao se kao pravi zet iz snova koji u svakom trenutku vodi računa o tome kako se Doria osjeća.

A njoj posljednjih mjeseci nije bilo lako. Ova skromna 61-godišnjakinja našla se na udaru kritika određenih britanskih medija zbog nezamislivih stvari pa čak i boje kože. Zbog zlobnih rasističkih komentara na račun Meghan i njezine obitelji reagirala je i Buckinghamska palača upozorivši medije da su prešli granicu.

Doria Ragland uoči početka vjenčanja Doria Ragland uoči početka vjenčanja (Foto: AFP)

Princ Harry je zabrinut za sigurnost gospođice Markle i duboko je razočaran zbog toga što je ne može zaštititi. Zna da će komentatori kazati kako je to cijena koju mora platiti i da je sve to dio igre. On se s time ne slaže. Ovo nije igra, to je njezin i njegov život, pisalo je u službenom priopćenju izdanom početkom studenog 2017. godine.

Doria Ragland u društvu princa Charlesa Doria Ragland u društvu princa Charlesa (Foto: AFP)

Za Meghan i Doriju nimalo ugodna nisu bila ni protekla dva tjedna u kojima su doživjele niz izdaja od Meghaninog oca Thomasa Marklea i ostatka otuđene obitelji.

Stoga nikoga ne čude suze njezine majke koja se smirila tek kad je vidjela umirujući osmijeh svog zeta i svoju presretnu kćer na putu do oltara pred kojim ju je čekala ljubav njezinog života.

Sve o kraljevskom vjenčanju saznajte na portalu Showbuzz.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju