U dosad najvećoj kolekciji, eNVy room predstavlja više od 40 modela vjenčanica, a naglasak je ovog puta na romantičnoj jednostavnosti.

Galerija eNVy room predstavlja najveću kolekciju vjenčanica - 8 eNVy room predstavlja najveću kolekciju vjenčanica - 6 eNVy room predstavlja najveću kolekciju vjenčanica - 9 +5 eNVy room predstavlja najveću kolekciju vjenčanica  

S novom godinom za eNVy room na redu je i nova kolekcija, koja uz već standardnu razigranost i maštoviti dizajn ovog puta donosi i neka iznenađenja. Dizajnerski dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević fokus su stavili na jednostavne i pročišćene modele, no istovremeno su se poigrali s romantičnim detaljima kao što su predimenzionirane mašne i volani. Usprkos minimalističkom pristupu, mašte i kreativnosti im nije nedostajalo, a rezultat je dosad najveća kolekcija od preko četrdesetak modela vjenčanica.

Od ostalih detalja u kolekciji eNVy rooma tu su čipke uglavnom sitnijeg dezena, kao što su točkice koje se rasipaju po cijeloj vjenčaniciKada bismo ukratko pokušali opisati novu kolekciju rekli bismo nježno, decentno i jako romantično. Primjerice, leđa smo ostavili uglavnom gola i isprepletena samo tankim bretelama, dok su dekoltei ukrašeni slojevima tilastih volana, mekog perja ili lagane čipke.

Što se tiče krojeva, najzastupljeniji je A kroj koji zaista svima lijepo pristaje bez obzira na građu tijela, a tu su i vjenčanice sirena kroja, haljine s prorezima te krinoline koje su izrazito lagane, pufaste i jako nježne na dodir. Lijepe naušnice, nježan make-up, ležerna frizura i širok osmijeh jedini su potrebni uz ove haljine, kako i priliči jednom od najsretnijih trenutaka u životu, izjavili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Od ostalih detalja tu su čipke uglavnom sitnijeg dezena, kao što su točkice koje se rasipaju po cijeloj haljini ili pak čipke optočene biserima i šljokicama na reljefnoj teksturi. Jedan od zastupljenijih materijala je svileni saten korišten za retro modele inspirirane 30-tima i 40-tima godinama prošlog stoljeća, koji se ističu lakoćom dizajna i odlično izgledaju u pokretu. A za one mladenke koje nestrpljivo očekuju svoj dan uskoro izlazi i novi lookbook, koji će uključiti ukupnu ponudu eNVy room vjenčanica za 2019. godinu.

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroom uz prethodno rezerviran termin na 099 23 22 939. eNvy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila https://web.facebook.com/eNVyroom.hr/ ili na Instagramu.

eNVy room predstavlja najveću kolekciju vjenčanica - 4 eNVy room predstavlja najveću kolekciju vjenčanica (Foto: Marko Grubišić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju