Mia Kovačić i Tatjana Jurić zaštitna su lica nove bridal kapampanje koju je eNVy room snimio na sjeveru Afrike. Dvije TV voditeljice, jedne od najljepših Hrvatica stale su pred objektiv fotografa Marka Marinkovića u predivnom krajoliku okolice Marrakecha s bajkovitim šumama palmi i nepreglednom kamenom pustinjom

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Mia Kovačić i Tatjana Jurić dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room pa ne čudi odabir baš ovih dviju lijepih voditeljica za zaštitna lica njihove nove kampanje. Nadodaju da je ideja kampanje približiti i prezentirati ljudima zanimljive destinacije te njihovim vjenčanicama dati jedan drugačiji background ispunjen životopisnim, drugačijim i egzotičnim vizurama.

'Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017.'

Marku je ovo prva suradnja s dečkima iz eNVy rooma a o samoj inspiraciji je rekao kako je Marocco destinacija s posebnim nabojem i količinom nadahnuća, te je s velikim otvorenim prostorima pokušao prenijeti dojam slobode na fotografije ostavljajući istovremeno predivne modele u prvom planu kampanje.

Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017. Ta ležerna nota u novoj kolekciji dodatno je podcrtana s nude podlogama, odnosno podlogama boje kože koje pritom ističu svu ljepotu čipke. U lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja, a velika pažnja je posvećena odabiru materijala pa su tako sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret.

Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, majice, svileni topovi, suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji. Svakako, jedna od glavnih značajki eNVy room vjenčanica je to što se kreću u cjenovnom rangu najma vjenčanica u boljim salonima. Prodajne cijene vjenčanica rađenih po mjeri su od 6000 do 10.000 kuna, a uz gotovinsko plaćanje odobrava se 10 posto popusta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju