Na hrvatskom tržištu odnedavno se pojavila nova kolekcija espadrila Evita. Iza njih stoji 24 godina stara dizajnerica Tanja Filipović iz Umaga, koja se pukom slučajnošću počela baviti ovim poslom.

Galerija Espadrile Evita - 11 Espadrile Evita - 10 Espadrile Evita - 5 +13 U prošlogodišnjoj kolekciji prevladavale su espadrile pastelnih boja
Jedan dan sam kupila espadrile i samostalno ih totalno preuredila. Pomislila sam zašto se ne bih mogla ovim baviti u životu?


Počela je istraživati proizvodnju espadrila, nabavu materijala i razrađivati ideju da na tržište izbaci prvu kolekciju.

Na počecima nisam znala aspolutno ništa o tom poslu. Kod Grete Gudelj sam pohađala praksu iz šivanja i konstrukcije odjeće, ali konstrukciju obuće sam naučila raditi sama. Danas se uz puno volje i želje mnogo toga može naučiti putem interneta, priznaje mlada dizajnerica.

Lan i mašne prepoznatljivi su znak espadrila Evita, a u novoj kolekciji Pantone pojavljuju se i razni drugi ukrasi, cvijeće, biseri i resice. Espadrile Evita - 2 Nova Pantone kolekcija obiluje espadrilama u jarkim bojama (Foto: Doris Fatur / Espadrile Evita)

Nova kolekcija bogata je i jakim koloritom, a naglasak je stavljen na jarke boje koje će prekrasno izgledati na nogama, ali i na polici ormarića za cipele.

Najveću inspiraciju za kreacije mi daju materijali koje vidim, pa ih na licu mjesta kombiniram i izmislim nekakav novi model.

Espadrile Evita su namijenjene svim ženama i djevojkama koje se žele osjećati posebno, a za sada se mogu naručiti preko Facebook i Instagram stranice dizajnerice.

Cijene variraju od modela do modela, a mogu se kupiti po cijeni od 350 do 500 kuna za par.

Kako izgledaju espadrile Evita pogledajte u našoj fotogaleriji. Espadrile Evita - 1 U prošlogodišnjoj kolekciji prevladavale su espadrile pastelnih boja (Foto: Doris Fatur / Espadrile Evita)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju