Essence vas vodi na uzbudljivo putovanje u svijet 1001 arapske noći s novom make up kolekcijom 'lights of orient'. Inspirirana je arapskim noćima, orijentalnom kulturom, pustinjskim krajolicima s prekrasnim beduinskim šatorima i temperamentnim ritmom trbušnih plesačica

Raspon boja brončane kolekcije 'lights of orient' make up brenda Essence sadrži nijanse poput arapskog sunca, kremastih, zlatnih, cooper tonova kao i crvene. Postoje mnoga blaga koja samo čekaju da budu otkrivena, uključujući prekrasan bronzer s orijentalnim dizajnom mat teksture, mat ruževi u modernom pakiranju kao i dva dodatna crvena tona te zlatne tetovaže koje su privlačne na preplanuloj koži. Miris za tijelo toplog i cvjetnog mirisa pruža dodir svježine tijekom vrućih dana.

Essence lights of orient paleta sjenila za oči
Svijetlo i sjena. Paleta sjenila za oči sadrži šest predivnih, toplih boja za stvaranje nježnog ili intenzivnog nude izgleda. Unutar palete nalazi se mali dvostrani aplikator te ogledalo. Paleta sjenila će zasigurno biti pravi favorit svake make-up torbice.

Essence vas vodi na uzbudljivo putovanje u svijet 1001 arapske noći s novom make up kolekcijom 'lights of orient'

Essence lights of orient olovka za obrve
Genij u obliku olovke. Olovka za obrve dolazi u dvije nijanse, svijetlo ili tamno smeđa, za savršeno definirane obrve. Jedan kraj olovke ima mali kist za blendanje i uključeno šiljilo.

Essence lights of orient mat ruž za usne
Arapske noći. Odvažne, crvene nijanse - moderna oxblood, intenzivna ljubičasta i topla rosewood – s mat završetkom pružaju usnama pravi dodir glamura. Dolaze u elegantnom crnom pakiranju.

Essence lights of orient bronzer
Izlazeće sunce! Bronzer s orijentalnim uzorkom spaja mat puder sa svjetlucavim zlatnim krugom u sredini – obje nijanse se mogu savršeno blendati i stapati jedna s drugom. Dostupan u dvije verzije, za tamniji i svjetliji tip kože, kako bi se osigurao lagano preplanuli izgleda tena.

Essence lights of orient highlighter stick
Pustinjski sjaj. Kremasti jumbo stick sadrži zlatne shimmer pigmente za stvaranje prekrasnih naglasaka na licu. Otvaranje je brzo i jednostavno zahvaljujući obliku olovke te je idealan za stvaranje modernog 'strobing' izgleda.

Essence lights of orient lak za nokte
Boje orijenta. Lakovi sadrže metalik efekte i visoko-sjajni završetak sa savršenim prekrivanjem.

Essence lights of orient tetovaže za tijelo i kutikule
Body art. Zlatne i tirkizne tetovaže za tijelo i kutikule različitog ornamentalnog dizajna osiguravaju wow stil, posebno na preplanuloj koži. Pakiranje sadrži tri papirića s ukupno 56 tetovaža.

Essence lights of orient oriental body splash sprej za tijelo
Osvježenje. Sprej za tijelo toplog, cvjetnog mirisa osigurava dašak svježine tijekom vrućih dana na bazaru.

Essence kolekcija 'lights of orient' bit će dostupna na prodajnim mjestima DM-a sredinom kolovoza do isteka zaliha.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju