S novom trendovskom kolekcijom "Midnight masquerade", Essence te poziva na poseban bal pod maskama

Essence nova kolekcija "Midnight masquerade" sadrži proizvode u tajanstvenim bojama poput crvene, crne i lavande koje osiguravaju mistični izgled. Ultimativne zvijezde noći su dva duo ombré ruža za usne, sjenilo sa foil efektom i baza crnog sjenila koja se također može koristiti i kao kajal olovka za oči. Ukrasna maska oduzima dah i stvara tajanstveni izgled.

Essence midnight masquerade – effect sjenilo za oči
Tamne sjene! Sjenila u bakrenoj, ponoćno plavoj i ljubičastoj boji temelje se na crnim, kao i metalik pigmentima stvarajući inovativni foil efekt.

S novom trendovskom kolekcijom 'Midnight masquerade', Essence te poziva na poseban bal pod maskama

Essence midnight masquerade – 2in1 intensifying base & smokey kajal olovka za oči
Dobrodošle vještice!! Baza crnog sjenila u obliku olovke pojačava efekte i tamne boje te sjenilo traje duže. Također se može koristiti kao kajal olovka za oči za vodootporne smokey eyes stilove.

Essence midnight masquerade – umjetne trepavice
Batgirl-oči! Ove šišmiš-trepavice osiguravaju neobičan izgled! Višekratno su upotrebljive i uključuju ljepilo.

Essence midnight masquerade – duo ombré ruž za usne

Mračan ombré. Usne su uokvirene crnom olovkom za usne i zatim obojene s tekućom mat teksturom u crvenoj ili tamno crvenoj boji stvarajući trendi ombre usne.

Essence midnight masquerade – tekući skin illuminator
Sjaj za noć! Tekući highlighter daje licu i tijelu suptilni sjaj.

Essence midnight masquerade – lak za nokte
Ponoćna manikura. Dvije nijanse crvene s polu-mat latex završetkom kao i ponoćno plava i crna sa multi- chrome glitter efektom jednostavno su must-have na noktima za bal pod maskama.

Essence midnight masquerade – tetovaže za nokte&kutikule
Spooky nokti: zahvaljujući ovim uzbudljivim tetovažama za nokte i kutikule! Za jednostavnu aplikaciju bez vode – svaka se slika jednostavno nanosi pritiskom na nokat.

Essence midnight masquerade – ornament maska
Sačuvaj svoje tajne! Maska napravljena od meke tkanine u ornamentalnom stilu daje svakoj djevojci tajanstven i dramatičan izgled. Prilagodljiva svim oblicima lica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju