Nova essence trendovska kolekcija “we are...” povodom Valentinova slavi prijateljstvo. Raznolike crvene nijanse u kombinaciji s hladnim sivim nijansama osiguravaju savršen izgled za sve prijateljice. Zvijezde kolekcije su prekrasni mat ruževi u obliku srca i slatka kozmetička torbica u obliku usana

Zauvijek zajedno do beskonačnosti – misao je vodilja nove essence kolekcije "we are..." koja povodom Dana zaljubljenih slavi prijateljsku ljubav i neraskidivu vezu najboljih prijateljica.

1. essence we are... amazing – kremasto sjenilo u olovci
Apsolutno nevjerojatno! Olovka kremaste teksture stvara predivne stilove sjenila za oči u sivoj i svijetlo ružičastoj boji. Također se može koristiti kao highlighter.

Nova essence kolekcija 'we are...' povodom Valentinova slavi prijateljstvo. Zvijezde kolekcije su prekrasni mat ruževi u obliku srca i slatka kozmetička torbica u obliku usana

2. essence we are... perfect – dip tuš za oči ultra black i vodootporan
Jednostavno savršen. Bez obzira da li ideš za izražajan ili suptilan izgled, ultra crni, precizan i vodootporni eyeliner stil su lako postići s ovim dip tušem za oči.

3. essence we are... crazy – umjetne trepavice i 3D naljepnice
Lude curke! Umjetne trepavice osiguravaju prekrasan izgled, a sitni 3D dijamanti postavljaju zasebne naglaske oko očiju.

4. essence we are... flawless – olovka za usne za konturiranje
Zauvijek besprijekorna. Konturiraj usne i oboji ih pomoću ove fenomenalne olovke za usne. Dostupna u ružičastoj, crvenoj i boji šljive – savršen su par za velvet mat ruževe za usne.

5. essence we are... fabulous – velvet mat ruž za usne
Nevjerojatni - to je ono što su svilenkasto mat ruževi u ružičastoj, crvenoj i boji bobičaste šljive. Poseban naglasak je na srcolikom obliku samog ruža za usne.


6. essence we are... awesome – multicolour rumenilo

Fenomenalno! Višebojno rumenilo u ružičasto-koraljnoj boji sa reljefnim srcem daje tenu svježi dodir boje.

7. essence we are... in love – lak za nokte
Totalno zaljubljena -u dugotrajne “high shine” lakove za nokte i njihovu visoku pokrivenost. Siva, roza i boja bobičaste šljive zaslužne su za lijepe Valentinovo nokte.

8. essence we are... funny – toaletna torbica
Zabavno! Ne možeš si pomoći, nego zaljubiti se u žarko ružičastu kozmetičku torbicu u modernom dizajnu usana! Ne postoji bolji način za čuvanje važnih beauty komada.

9. essence we are... lovely – toaletna voda
Tako ljupko! Uzbudljiv i svjež miris koji će zasigurno učiniti svaki trenutak sa tvojom najboljom prijateljicom nezaboravnim. Gornja nota ima voćni miris brusnice, divlje jagode i nashi kruške. Srednja nota daje toaletnoj vodici cvjetno egzotičan dodir notama đurđice, hibiskusa, potočnice kao i kokosa. Osnova dodaje slatku i pikantnu notu uz sandalovinu, mljevene bademe, kandirani šećer i mošus.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju