Svoje ljetnu beauty rutinu brzopotezno možete osvježiti proizvodima iz nove make up kolekcije kozmetičkog brenda Essence pod nazivom 'The Beach House'

Sve je bolje na plaži uz čisto plavo nebo i beskrajno otvoreno more. Stvaranju nezaboravnih trenutaka pridružuje se i Essence svojom make up kolekcijom 'The Beach House' koja donosi pregršt noviteta ljubiteljicama dekorativne kozmetike.

U kolekciji su zastupljene trendi ljetne boje – tirkizna, petrol, bijela, ružičasta i koraljna koje u kombinaciji s pješčanim tonovima stvaraju nježni ljetni 'look'.

Četiri nova laka za nokte s mornarskim efektima i 'water shine' završetkom sjajno će se spajati s ljetnim odjevnim kombinacijama dok će se Beach Glow Fluid tekući puder sa sjajnim česticama koji možete pomiješati s dnevnom kremom pobrinuti za preplanuli ten.

Dva sjenila u novim kombinacijama boja stvaraju prekrasne efekte na očima, a ruževi koji imaju koraljnu i ružičastu jezgru pružaju usnama ljetni dodir boje.

Svoje nove omiljene make up proizvode možete spremiti u preslatku mini torbicu za plažu od koje se sigurno nećete odvajati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju