Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2018/19. pod nazivom "Illumination".

Galerija Kolekcija za jesen/zimu domaćeg brenda Etna Maar - 3 Kolekcija za jesen/zimu domaćeg brenda Etna Maar - 6 Kolekcija za jesen/zimu domaćeg brenda Etna Maar - 5 +2 Kolekcija za jesen/zimu domaćeg brenda Etna Maar  

Dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, al svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koju će žene zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

Snažnim povezivanjem mode sa životom još jedan je primjer da dizajnerica svoju inspiraciju uvijek pronalazi u životnim okolnostima koju je okružuju. Ovo je priča koja govori o modnom putovanju svake žene koja kao i u životu uvijek nađe i izađe na pravi put.

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju 'Illumination'



Željela sam pokazati bljesak, iluminaciju kreativnosti žene koja je dovoljno zrela i samopouzdana da pređe preko najtežih trenutaka u životu i vrati se svjetlu. Želim da se svaka osoba koja nosi Etna Maar komad prepusti životnim bljeskovima i pronađe jednostavnost i originalnost u svom modnom izričaju.

Odabrala sam i vrlo različite materijale – umjetno krzno i kožu, viskozne jerseye, vunu, pamučna pletiva, kao i krojeve, na prvi pogled jednostavne, a opet otvorene tolikim mogućnostima kombiniranja, opisuje modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik svoju novu kolekciju "Illumination".

Kolekcija za jesen/zimu domaćeg brenda Etna Maar - 2 Kolekcija za jesen/zimu domaćeg brenda Etna Maar (Foto: Franjo Matković)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju