Fotografije Eve Longorije u kupaćem kostimu na Havajima, na kojima se trenutno nalazi sa suprugom, pokrenule su sumnje kako je lijepa glumica trudna


Eva Longoria
došla je u žižu interesa kada su se pojavile njezine fotografije u kupaćem kostimu s odmora. Napuhnuti trbuh slavne 42-godišnjakinje uvjerio je mnoge kako je bivša "Kućanica" trudna, te očekuje prvo dijete sa suprugom Joseom Bastonom.

U želji da demantira ovakva nagađanja lijepa glumica je na Instagramu i Snapchatu objavila svoje fotografije u kupaćem kostimu ravnog trbuha te istaknula:

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Vidjela sam neke svoje fotografije s broda na kojim izgledam debelo. Moram reći da je to rezultat činjenice da sam jela sir. Svi pričaju kako sam trudna, a ja sam izgleda samo intolerantna na laktozu.


Bivša "Kućanica" visoka je 157 centimetara, a već je ranije priznala da ima problem s nadutošću odmah nakon što pojede neku vrstu ugljikohidrata.

Našalila se s pratiteljima na društvenim mrežama da upravo ide pojesti palačinku, i da je to njezino bikini tijelo prije ovog izvora ugljikohidrata.

 

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju