Eva Longoria velika je ljubiteljica sportske elegancije kada je riječ o biranju odjevnih komada za svaki dan. Lijepa glumica voli nositi klasične modele trenirki izrađene od kvalitetnih i vrlo udobnih materijala. Tako je i za dnevne obveze koje je obavljala po New Yorku Eva izabrala trenirku brenda The Giving Moment.

Crna trenirka sastoji se od majice i donjeg dijela stegnutog kod gležnjeva. Kroj trenirke vrlo je jednostavan te odgovara svim konfekcijskim veličinama i tipovima građe tijela. I gornji i donji dio trenirke ukrašeni su logom brenda The Giving Movement iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Preko trenirke glumica je nosila klasičan crni kaput, a na nogama tenisice sa zebrastim uzorkom poznatog sportskog brenda koje je dizajnirao Kanye West, a koje je Eva već nosila. Tenisice s bočne strane imaju natpis SPLY-350, što znači 'Saint Pablo Loves You'.

Sviđa li vam se kombinacija trenirke i kaputa?

glasova:

Kombinacija trenirke i kaputa jedna je od onih oko koje se mišljenja često sukobljavaju, no 46-godišnja zvijezda pokazala je da ovaj spoj može biti itekako dobar.

Slika nije dostupna Eva Longoria: Tako obično izdanje u crnoj za izgled od milijun dolara

Slika nije dostupna Eva Longoria: Rupičaste tajice koje slave trud uložen u teretani

Glumica se u sportskom outfitu zadržala do večernjih sati, kada se presvukla u crnu haljinu dužine do koljena i visoke čizme širokih sara te otišla na večeru u njujorški hotel The Greenwich. Boravak u New Yorku Eva Longoria iskoristila je i za odlazak u klub Zero Bond, u kojem je bila večer prije, a i za taj izlazak slavna ljepotica odjenula je u potpunosti crni outfit.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju