Eva Longoria gdje god se pojavi plijeni pažnju. A kada vitku liniju istakne uskom haljinom boje ljubavi, ova ljepotica postaje zvijezda večeri. tako je bilo i na L'orealovoj zabavi u sklopu pariškog tjedna mode


Eva Longoria
za javna događanja uživa u modnoj igri u kojoj vladaju zavodljive haljine. Jednu takvu odabrala je i za L'orealovu zabavu u sklopu Tjedna mode u Parizu na kojoj su se pojavile i poznate manekenke.

Eva Longoria za ovu je priliku odabrala usku haljinu rebrastog materijala koji na naborima imitira golu kožu te stvara efekt gole haljine

Iako su visoki i vitki modeli svojom pojavom plijenili pažnju Eva, koju krasi svega 157 centimetara visine, bez ikakvog je problema konkurirala Irini Shayk, Karlie Kloss i Lari Stone.

Popularna glumica za ovu je priliku odabrala usku haljinu visokog ovratnika i raztezljivog, rebrastog materijala koji na naborima imitira golu kožu te stvara efekt popularne gole haljine.

Uz koktel haljinu savršeno su se uklopile i salonke boje pudera, crveni ruž na usnama i jednostavna, raspuštena frizura. U galeriji fotografija donosimo samo djelić atmosfere s partyja na kojem je dress code bio crvena boja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju