Glumica Eva Longoria u visokom je stupnju trudnoće, a termin poroda je u svibnju. U osmom mjesecu trudnoće i dalje radi, ali i za posao bira što udobniju odjeću, poput mekane bijele haljine koja je istaknula njezin trudnički trbuh

Galerija Trudna Eva Longoria u uskoj bijeloj haljini - 8 Trudna Eva Longoria u uskoj bijeloj haljini - 7 Trudna Eva Longoria u uskoj bijeloj haljini - 6 +4 Trudna Eva Longoria u uskoj bijeloj haljini Eva Longoria u osmom je mjesecu trudnoće, a kako bi joj bilo što ugodnije, bira laganu odjeću koja ne steže i ne sputava. Tako je za snimanje u Miamiju nove serije "Grand Hotel" koju producira izabrala bijelu haljinu od mekanog materijala koja je istaknula njezin trudnički trbuh.

Lijepa trudnica Eva Longoria u visokom je stupnju trudnoće te bira vrlo udobnu odjeću koja ne steže i ne sputava

Za šetnju po toplom pijesku 43-godišnja Eva izabrala je jednostavne japanke koje je u jednom trenutku skinula te je hodala bosa. Poznato je da se bosonogo hodanje po pijesku itekako preporučuje jer je vrlo zdravo i dobro za stopala, pa ne čudi da je i glumici u visokom stupnju trudnoće pasalo.

Dan prije Eva Longoria uživala je u slobodnom danu na ručku u restoranu Yardbird Southern Table u Miamiju. Lijepa trudnica za tu je priliku odjenula također vrlo udobnu kombinaciju - crne tajice, crnu majicu i crne tenisice.
Trudna Eva Longoria u uskoj bijeloj haljini - 2 Trudna Eva Longoria u uskoj bijeloj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju