Eva Longoria voli eksperimentirati s modom, a pažnju privlači na crvenom tepihu u klasičnim haljinama, ali i u svakodnevnim ležernim kombinacijama.

Fotografi su je snimili u potonjem izdanju na ulicama Los Angelesa, a to je iznenadilo mnoge. Ne samo da je ljubiteljica štikli zamijenila visoke potpetice gležnjačama ravnog đona, već ih je sparila s plavim čarapama koje je krasio lik njezina sina.

Eva Longoria - 1
Personalizirane čarape s likom Evinog sina Santiaga (Foto: Profimedia)

Otkako je Eva Longoria postala majka Santiaga Enriquea 2018. godine, rijetko kad se odvaja od njega – vodi ga sa sobom čak i na setove holivudskih serija i filmova u kojima glumi, odnosno koje režira ili producira. No kad je odvojena od Santiaga, voli sa sobom imati barem mali podsjetnik na njega.

Ponosna mama gležnjače i personalizirane čarape sparila je s crnim tajicama koje su naglasile njezinu fit figuru te s predimenzioniranom majicom. Izdanje je dovršila smeđom Hermesovom torbicom, sunčanim naočalama, ali i zaštitnom maskom za lice bez koje je zabranjeno hodati po ulicama Los Angelesa, ali i ostatku svijeta.

Eva Longoria - 3
Vrlo nosivo street style izdanje Eve Longorije (Foto: Profimedia)