U Los Angelesu je održana premijera serije "Gordita Chronicles" koja će se od 23. lipnja prikazivati na platformi HBO Max. Humoristična serija prati dogodovštine obitelji koja se iz Dominikanske Republike odluči preseliti u Miami u želji da žive američki san.

Galerija Eva Longoria Zoe Saldana i Eva Longoria Eva Longoria +0 Eva Longoria

Diana Maria Riva, Juan Javier Cardenas, Olivia Concalves i Savannah Nicole Ruiz imaju glavne uloge, a Eva Longoria jedna je od izvršnih producentica uz Zoe SaldanuBrigitte Munoz-Liebowitz.

Slavna 47-godišnja glumica također je i režirala pilot epizodu serije te je svojim prisustvom uveličala premijeru. Lijepa Eva izgledala je senzacionalno u kombinaciji koji potpisuje talijanski brend Giuseppe Di Morabito.

Izdanje u predivnoj lila nijansi sastojalo se od suknje pencil-kroja, topa na vezanje koji imitira gornji dio bikinija i kratkog rezanog sakoa s naboranim tri-četvrt rukavima.

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Afp)

Ovo je jedan od primjera koliko materijal od kojih su napravljeni odjevni komadi može utjecati na završni dojam. Evina kombinacija izrađena je od kože koja je zasigurno jedan od najefektnijih materijala.

Daleko od toga da ne bi izgledala dobro i da je u pitanju neki drugi materijal, ali tekstura kože u ovom je slučaju definitivno igrala veliku ulogu u odličnom završnom dojmu.

Iako nošenje kožnatih komada baš i nije popularno tijekom ljeta jer to nije prozračan materijal, Eva se odvažila, riskirala i stilski profitirala odabirom kožnate kombinacije.

Nosite li tijekom ljeta kožnate odjevne komade?

glasova:

Zoe Saldana i Eva Longoria Zoe Saldana i Eva Longoria (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju