Gala večer organizacije amfAR jedna je od najprestižnijih zabava koja se redovito održava za vrijeme Filmskog festivala u Cannesu. Američka zaklada za istraživanje AIDS-a neprofitna je organizacija koja svake godine organizira niz humanitarnih događanja na kojima prikuplja financijska sredstva za svoje inicijative.

Galerija Nina Agdal Hana Cross Eva Longoria na gala večeri organizacije amfAR +1 Eva Longoria

Hotel du Cap-Eden-Roc u gradu Antibesu smještenom na Azurnoj obali između Cannesa i Nice mjesto je održavanja nihove najpoznatije gala večere kojoj svake godine prisustvuje velik broj poznatih lica iz svijeta zabave.

Američka glumica Eva Longoria jedna je od njihovih najvjernijih gošći te ni ove godine nije propustila priliku iskazati potporu radu organizacije, a također je bila i jedna od voditeljica aukcije koja se održala tijekom gale.

Lijepa 47-godišnjakinja za ovu je prigodu odjenula haljinu brenda Mônot osnovanog 2019. godine iza kojeg stoji libanonski dizajner Eli Mizrahi. Moja odjeća je stvorena za ženskog Jamesa Bonda, ženstvena je i snažna, kazao je jednom prilikom Mizrahi koji se specijalizirao za senzualne haljine s cut out detaljima.

Eva Longoria na gala večeri organizacije amfAR Eva Longoria na gala večeri organizacije amfAR (Foto: Afp)

Upravo je takav model za sebe odabrala i Eva. Međutim, nije bila jedina koja je odjenula njihovu haljinu i to vrlo sličan model.

Naime, 30-godišnja manekenka Nina Agdal također je na galu došla u haljini s potpisom ovog brenda koja je dizajnom i krojem vrlo nalikovala Evinoj.

Nina Agdal Nina Agdal (Foto: Profimedia)

I 24-godišnja manekenka Hana Cross za večeru je odabrala crnu haljinu s cut out detaljem na području dekoltea i visokim bočnim prorezom, ali njezin model potpisuje brend Dan More.

Hana Cross Hana Cross (Foto: Profimedia)

Ovakvu situaciju u kojoj njihove kombinacije izrazito nalikuju izdanjima drugih gošći neke bi slavne dame doživjele kao veliki modni peh, ali vesela Eva nije se s tim opterećivala.

Nije ni imala zašto kad je izgledala fantastično, po mnogima i bolje od znatno mlađe Hane i Nine.

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju