Glumica Eva Longoria iskusna je u hodanju u štiklama, ali visoke potpetice i njoj ponekad zadaju probleme. Posljednji takav problem, koji žene itekako dobro razumiju, riješila je na vrlo ležeran način

Glumica, producentica i aktivistica Eva Longoria u New Yokru je predstavila novi program "Kiss This for Metastatic Breast Cancer" koji će za cilj imati skupljanje sredstava i podrške potrebnih za daljnje istraživanje zloćudnog tumora dojke. Eva je ambasadorica ovog hvalevrijednog projekta kojim se promiče veća svjesnost o ovoj zloćudnoj bolesti te briga žena za vlastito zdravlje.

Glumica Eva Longoria iskusna je u hodanju u štiklama, ali visoke potpetice i njoj ponekad zadaju probleme

Na predstavljanje projekta 42-godišnja Eva došla je u maloj crnoj haljini i štiklama koje glumici očito nisu bile najudobnije pa ih je u jednom trenutku skinula i zamijenila japankama. Eva je to učinila na vrlo ležeran način, ne zamarajući se time što ima na nogama već je bila usredotočena na davanje nade svim ženama lavicama koje se bore s rakom dojke i onima koje će, nažalost, od njega tek oboljeti.

Uvijek puna optimizma i pozitivnosti, Eva nije skidala osmijeh s lica usmjerena na ono puno važnije od štikli i izgleda – zdravlje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju