Glumica Eva Longoria Baston bila je kao gošća na dodjeli nagrada Producers Guild Awards održanoj u Los Angelesu. Lijepa trudnica za tu je priliku odjenula minihaljinu i pokazala novu frizuru koja joj sjajno pristaje

Galerija Eva Longoria na dodjeli nagrada Producers Guild Awards - 5 Eva Longoria na dodjeli nagrada Producers Guild Awards - 3 Eva Longoria na dodjeli nagrada Producers Guild Awards - 1 +2 Eva Longoria na dodjeli nagrada Producers Guild Awards Trudna Eva Longoria Bastón blistala je na crvenom tepihu dodjele nagrada Producers Guild Awards odjevena u malu crnu haljinu i štikle s tankom potpeticom. Crna haljinica jednostavnog kroja ima zanimljive nabrane rukave koji se šire, a prepoznatljivost haljini dala su i ramena četvrtastog oblika.

Eva Longoria odjenula je malu crnu haljinu i pokazala novu frizuru koja joj odlično pristaje

Eva je pokazala i novu frizuru koja 42-godišnjoj trudnici pristaje savršeno. Glumica je stavila umetke u kosu te tako dobila dugačak crni rep za koji je zaslužan Evin frizer Ken Paves. Dosta dugo Longoria je nosila svjetliju boju kose prošaranu pramenovima boje meda, ali mnogi se slažu da slavnoj Latini najbolje pristaje crna kosa i da s njom izgleda najljepše. Mladenačka frizura "ukrala" je toliko pažnje da su i Evina mala crna haljina i štikle ostale u drugom planu.

Termin poroda Eve Longorije je u svibnju, a ona i njezin treći suprug José Bastón dobit će sina.
Eva Longoria na dodjeli nagrada Producers Guild Awards - 3 Eva Longoria na dodjeli nagrada Producers Guild Awards (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju